dimecres, 5 de juny del 2013

Retroalimentació: Què ens ha semblat el Bloc?

Benvinguts lectors i lectores, avui amb aquesta entrada el que pretenc compartir amb vosaltres és la reflexió final a la que he arribat al voltant del bloc, ara que ja s'acosta el final d'aquesta assignatura.

En primer lloc, donar-vos les gràcies per apropar-me una mica més a aquest món en xarxa que no era molt conegut per a mi. Gràcies a aquesta manera de treballar en xarxa tan innovadora he pogut compartir amb tots i cada uns dels meus companys tot el que estava vivint durant la meva estada a l'escola i alhora també he pogut conèixer noves experiències i vivències que m'han ajudat moltíssim a que les meves reflexions milloressin die rere dia. Ha estat un feina intensa sobretot perquè a lo primer hem va costar molt entendre com funcionava, ja que com ja he dit tot això en xarxa era desconegut per jo, però pens que amb l'ajuda i esforç de tots hem aconseguit blocs de molt bona qualitat. 
Jo, personalment estic molt satisfeta amb la feina feta doncs pens que he aconseguit a la fi un bloc bo tant en estètica com en reflexions, o això al manco és lo que he intentat. A més a més, estic també molt satisfeta i contenta d'haver après a treballar amb aquesta idea tan innovadora perquè com hem pogut veure al llarg d'aquest temps, ens serà molt útil per a la nostra futura feina. 

En quant a les competències dir que ha estat una nova manera també de treballar, ja que tot i que de forma indirecta sempre al llarg d'aquests anys les hem anat desenvolupant, no ha estat fins ara que he estat conscient d'aquestes. 

Mitjançant aquest bloc, totes i cada una de les entrades i reflexions que he anant fet he treballat la majoria, per no dir totes, de les competències de l'assignatura. 
I estic molt contenta, perquè pens que això ha fet que hem desenvolupi una mica més, que cresqui com a docent i que adquireixi nous aprenentatges. A més a més, la forma en la que es troben organitzades aquestes al bloc, ha estat una manera molt útil per anar prenent consciència encara més les que havia treballat, gràcies a l'etiquetatge i la posterior justificació. 

Per tant, dir que ambdues maneres de treballar han estat una metodologia molt positiva per aprendre i que recomano de cara a l'any que bé. 

Finalment, agrair a tots els companys per col·laborar d'una manera o d'una altra en la realització d'aquest bloc i de les reflexions, com també gràcies per els comentaris que m'heu anat deixant ja que mitjançant aquests he pogut adonar-me dels meus avanços i les meves mancances. I també, donar-vos a tots l'enhorabona per la feina feta! 

Gràcies per tot a tots!




Justificació d'etiquetes: Les competències que pens que treballat mitjançant aquesta entrada són: 1.1  Cerca i accedeix a dades i recursos existents a l'hora de resoldre les activitats, tasques i situacions que es plantegen al Pràcticum i a l'assignatura. 1.3 Accedeix i revisa altres blocs i experiències per tal d'ampliar la pròpia formació. 2.4 Es fa preguntes relacionades amb el propi procés d'aprenentatge (formació rebuda, formació futura...).